28 Ağu 2010

hayriyeyi taşlamak

kayseri pastırmalarım,canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım sizleri pamuklara sarmalar sararım haberiniz olsun.

fifiyi sweania karısı ile gezdirirken dedik gondola binelim halkın içine karışalım bakalım neler var neler yok fifiyi eve bırakıp lunaparkın oraya gittik.elektrikler kesildi binemedik bizde şöyle patatesli gözleme yiyelim dedik yedik güzeldi.oradaki sahnede özbeğim diye bi grup(olsadayesek) çıktı inanmicaksın ama yoko ono ve björk ordaydı gözlerimle gördüm ya biz kandırılıyoruz bunlar özbek ya da özbekcilik oynuyolardı.(ciddiyim)

bu arada ben uzun zaman üstüne film izledim izleyin izlettirin sorayayı taşlamak- film boyunca nefesimi tutmuşum gibi oldum filmin sonunda hiçbişey hissetmiyodum bildiğin ne gülebildim ne ağlayabildim ancak size şöyle tarif edebilirim boğazımdaki düğmük 10 üzerinden 9 büyüklüğündeydi(zehra hanımda benim gibi güçlü kadınlardan(izleanlarsın)) daha ne diyim ayol izleyin izlemezseniz dünya gözüyle koca görmeyin.

muzotu boğulmuş duydum üzüldüm valla ne diyim iyi karıydı koca yüzü göremeden gitti.(bulacağıdayoktuzaten)

27 Ağu 2010

CİDDİ-okuyun-önemli

diyarbakır karpuzlarım.mudurnu piliçlerim,minnoşlarım okuyun uzun demeyin çokda uzun değil.

madde madde yazıcam sizde teşrif edin ey meclis-i şahane yorum yapın görüş bildirin recaaağ ediyorum.


1-durakdaki adamla istersin falan
hayal kurarsın
bu yanlış değil
ama durkadki adam gelip yapalım mı dediğinde evet diyosan
...
bence gayet normal bişey düşünmeye gerek bile yok.


2-her gün partner değiştiriyorsan sapıksın .üstelik ağza düşersin herkes konuşur arkandan

her gün partner değiştiriyorsa bir insan en fazla çapkın dersin hızlı gidiyor dersin ama sapık diyemezsin hasta hiç diyemezsin arkadan konuşanlara ise 32 altın dişimi göstererek gülmekten başka bişey yapmam onlar sağlıklıysa ben sağlıksızım.

3-ve alttaki video böyle videolar yüzünden daha da büyüyor homofobi transfobi buna katılıyorum ama bence bursa çocuğu haklı(medya hatalı) sadece bursa çocuğunun yaptığı çekilmiş kameraya onu bu kadar sinirlendirenler nerde?helel olsun bağırmış yine bastıramamışlar.





25 Ağu 2010

mimoş-fırençoş yi benoş.


öncelikle bu filmi izleyin bacılarım boru değil ferzan özpetek.

merhaba ben tomasso arkadaşlarım bana kısaca tomali der(yılan hikayesi memoli)
-lecceye gittim bikaç günlüğüne olmayan kalmadı.
babamgile ben eşcinselim diye başlayacaktım ki abim (!) antonyonun aslında ablam olduğunu ve tatillerde fabrikada beni hunharca seven miçel in
ablamın kocası olduğunu öğrendim bu böyle bitmedi tabi olan bana oldulecce de kaldım.
antonyo miçelin peşinden gitti.(ah miçel vah miçel her derde deva miçel)
tüm bu konuşmaların üzerine de eniştem babama baba diyince ortalık karıştı babam kalp krizi geçirdi |babam enişteme ona baba demesini yasaklamıştı
tahrik oluyordu(bkz:who is your daddy)|
-Alba denen hatun tam bi çılgın çok seviyorum onu ben hetero olsaydım var ya götürürdüm onu ayyhhhh(tırnağım kırıldı)


-babaannemgil azılı bir biseksüeldir teressayla ilişkisi var. düdük makarna en sevdiğidir çünkü küçük nikola amca düdük makarnaya benziyormuş (annem görmüş)

ayrıca babanem olayların kadınıdır taparım ona nasıl bir intihardı o öyle evlere şenlik valla.


bizim aile böyledir aşk ı memnu yu geçtik valla (ay ondaki sarışın da erik gibi kütür kütürdü).(ben yabancı dizileri severimbkz:farrie)(yi beni.)





21 Ağu 2010

uyuz velet ben

ay aklıma bir şeyler geldikçe yazasım geliyor.nolcak bu halim benim?
ben küçükken babamın arkasından dolaşırken kaybolmuştum.ağlarken polis amca gelmişti yanıma.niye ağlıyosun demişti bana ben de durumu izah etmiştim (ne akıllıymışım izah etmişim lan) sonra yakışıklı(göbekli) polis amca bana ''kimin kızısın'' dediğinde ''babamın kızıyaaaam'' demiştim-ağlayarak- babam hep önden giderdi,unuturdu beni.çok üzülürdüm bilirmisiniz.babam ''beni sevmiyo yaa'' diye.ama anladım ki evdeki bütüüün lambaları top oynarken kırmama,getirdiğim kedi köpeklerin evi pislemesine,birkaç koltuğu çöpe atmamız gerekmesine,horlarken onu tekmelememe rağmen tek laf etmemesinden beni sevdiğini anladım.sonrada bundan faydalandım tabii! mesela yorulduğumda sırtına çıkardım adamcağızın.tuvalette de popomu asla soguk suyla yıkamaz su ısıttırırdım.kar olduğunda okula kızakla bıraktırdım kendimi.soguk yatağa girmezdim asla,ısıtmalı battaniyem vardı.öyle bi rahatlık içinde büyüdük işte! bi de çok uyuz bi velettim ben.babamı hep kıskanırdım.sevgilisi vardı onun.hiç sevmezdim eve geldiğini gördüğümde koşardım eve hatun da balkondan kaçardı.öyle pis bi şeydim.şimdi ise canımın içidir.pek severim.(çok güzel yemek yapar,sürekli portakal falan sıkar bana)özledim yahu! bi ara gidip göbeğini okşayayım.gitmişken azıcık kitapta alayım dimi.

Sünnet(bu bir mimdir-olacaktır)


sünnet kıyafeti
benim elbisem pek bi değişikti(aileden kimsenin hoşuna gitmedi)kaftandı resmen.
böyle o kıyafeti aldığımız yerde kız erkek karışık satılıyordu benim beğendiğim sünnet kıyafetini(gelinlikgibiydi) almadılar ama ikna edebilmek için beğendiğim kıyafetin tacını(resimdekine çok benziyor) aldım o tüylü şapkadan almadım
fotoğraf çektirirken de annem tacı çıkartıp yerine fotoğrafçıdaki sünnet kıyafeti şapkasını taktı.

1gün önce
kapı kapı gezip kına gecesi yapcaz biz çok güzel olcak böyle diye dolaştım insanları çağırdım neyse ki kimse inanmadı.(uktedir)

o gün
gitti benimki gitti bittim ben napıcam ya hepsini keserlerse çiş yapamam diye düşünürken bir baktım eve getirmişler bile beni baygın yatıyorum.canım acıyor dedim kimse inanmadı üstüne şekerli su içirdiler ağrı kesici diye anladım tabi ortalığı yıktım.

ay bu bir mimdir.
şimdi mimliyorum herkes yazmak zorunda değil. annem ya yazarsan sevinirim sevindir beni hanım.
serkan
camsil
ladyGaGa(sünnetsiz diyolar benden duymuş olmayın)
evaistical(yaşadığını sanmıyorum)
junior
mustafa(çok yeni izlemeye başlamışsın densize bak deme istemezsen yazmazsın ayol)(gelebilecek tepkiden korktum)
grace(yemin ederim gördüm. benden daha erkeksin)
elit takılmayın tüm gerçekliğiyle kanıyla canıyla istiyorum(sünnetanıları)
tüm erkekleri yazdım galiba.

http://fizy.com/#s/1aj4qv bunu dinleyerek yazın.


fıldır fıldır

ay bu sabah anneme ''ben hayriye ile evlencem yeaaa'' dedim.hani şakasına.kadına inme geldi böyle gözleri büyüdü korktu falan.sonra sevimli,arkadaş anne taklidi yaparak 'hoşlanıyomusuun kız yoksaa' dedi.anlamadım 50 kere hayır dedim hala soruyor.

A:aaa baak gurbaağa
B:hani nirdeee
A:bak bak aşşaaa bak suyun dibine
B:enee onlar gurbağa mı
A:hee ya.ışığa geliiler

biz kendimizi twitterda Verified Account yapıcaz.ben böyle muza sarılmış bi resim çektirecegim.hayriş de fıldır fıldır yürüyüp dans edecek zeki müren eşliğinde.öyle planladık.

aynı A ve B kişileri;
A:aaa bak dauşan(tavşan)
B:enee bembeyaaz
A:bak bak köpek geliği kaçtı.heh kaçtı dauşan
B:enee kaçtı.vallağa kaçtı.bak hala kaçıyo
(köpek hayrişin mikasıdır.A ve B kişileri günümüzde mevcut olan kişilerdir.hayvanlar alemine oldukça ilgililerdir)

biz salıncağa bindik bugün.sallandıııık.aynı salıncakta aynı anda hem de.düşme korkusundan adrenalin falan salgıladık.
ben cips yedim o yemedi.ben kalori aldım o almadı.ben kilo alıyorum o veriyor.ben french oje nasıl yapılır bilmiyorum.o biliyor.ben kivi nasıl seçilir bilmiyorum.o biliyor.maşallah kızımız herşeyden haberdar.evlen benle hayriş.lezbiyen ilişkiler yaşayalım.alışverişlere çıkalım.kavgalar edelim.sonra barışalım.

ay var mı şu dünyada benden elit faghag ha,söyle bana?

sabah sabah

sabah perdenin rüzgar etkisiyle etraftaki şeyleri devirmesiyle uyandım.sonra ne kadar uyumaya çalışsam da nafile.ben de kalktım makarna pişirdiiim vee nickelodeon kuşağına yetiştim.cok mutluyum lan! ne zamandır izlemiyodum.evde de tek olunca ayrı bi tatlı oluyo.şimdi ise ayağımı sulu masaj zımbırtısına soktum fokurdatıyorum ayaklarımı.(ders çalışıyorum aslında bi çeşit mola sayılır)

millete 'bak bu kız varyaaa tam gaşar gaşar hem de benimle yaşıt' diye gösterdiğim kişi gelmiş facebookta duvarıma ''BEBEKKKK'' yazmış.kız pembe ruj sürüyo.esmer bi de.çok garip.makyajın ölçüsü önemlidir.mesela 'anaa çok güzeş hatun' dediğim biri olsun ama gözünde rimel topakları olsun soğurum direk ya da ojelerinin yarısı var yarısı yok.(dur hızımı aldım devam edicem) koltuk altından fırlamış sivrice kıllar.uzamış ayak tırnakları ve dişe bulaşmış ruj.ama adam gibi hepsini yapana da saygım sonsuz. gittim ben.

20 Ağu 2010

yetkililere sesleniyorum.

Fıldır fıldır yürürüm
Reklam yapmam çürürüm
Engin elitliğimle
Nakit versem ölürüm
Cehaleti görürüm
Hadi ye beni hayriyeni yoksa kıskançlıktan ölürüm.

bu arada fırenç oceyi normal bantla denemişliğim var daha iyi yöntem var mı?
ay sakın set deme eve nasıl sokcam onu.

amanin

aman dikkat burada bir kıskanç bağyan var.üstün zekamı,ihtişamlı görünümümü,insanlar tarafından sevilmemi kıskanıyor sürekli.hep ilgi onda olsun o sevilsin istiyor.dikkat çekmek için binbir türlü yollar yapıyo.bildiğin zeytinyaağı gibi hatun! adı da ne biliyomusunuz?

altındişlihayriye

isyankar genç(çocuk aslında)

öyle saçma sapan bi halde ki beynim,başlığı bile bulamıyorum.bir şeyler yazıcam,başarıcam bunu diyorum ama sürekli yaz sonra sil durumlarındayım.neyse başladık artık! öhm.
biliyomusunuz benim çok dengesiz bi ailem var.mesela annem bana hep tıp oku derdi,sonra mimarlık dedi,sonra psikolog olmamı istedi,dün de hostesler çok güzel geziyomuş dedi.abim ise pilotajlıktan yana.e anacım gözümüz yükseklerde.ille uçuşa geçmek şart yani.şu aralar ise tıp ile finans arasında gidip geliniyo(ne alakaysa ikisi).hani ben aynı anda hem sosyal hem fen hem eşit ağırlıkçıyım ya.töööbe(bak sinirlendim şimdi).zaten zor şartlarda kivi almışım.dünden beri canım cekmiş,unutmamak için elime çarpılar koymuşum,kasa sırasına girmişim,o kadar heyecanla doğramış etmişim gel gör hatta tat ki kivinin tadı yok.(kesmece alıcam artık)sürekli başıma gelir oldu bu olay.hevesle filmimi açarım makarnamı ısıtırım.tam ekranın karşısına geçtmişim afiyetle götürücem makarnayı bi tadıyorum sonra direk surat ekşitiyorum.çünkü efenim makarna bozuk.bir sevgili insan alıp onu dolaba koyma zahmeti göstermiyoki.biz de dershaneden dershaneye yiyoruz yemeğimizi.kekstra ile kahvaltı yapıyorum hani kek-sıtraaaa olan.
orasıda evim oldu lan,''ayşe ablaaa çorba yapsana bugün içelim,makarna da olur!'' yakında kadına ''anneee'' diyip sarılıcam.bakalım ne zaman. ay bi de biz orada sıcaktan kavrula kavrula ders işliyoruz yanda da çocuk yuvası var.böyle 'şıpınkkk,cluk'' sesleri geliyo,veletlerin havuza atlama sesleri tabii! bi de tam açken,hepimizin aklında tavuklar,köfteler,ızgaralar(bu sıcakta,evet) varken yine yandan yemek kokuları! hani yaşım çokta ilerlememişken(french'e göre) kaydımı oraya mı alsam diyorum? fena mı olur?

bir şey fark ettim ki ben geri dönülmez şekilde asosyal olmuşum.durum vahim.ne dışarı çıkasım var ne de başka bir şey.öyle bırakın beni kendi halimde yuvarlanıp gidiyim modlarındayım.bir de programımı bitirmemiş oluyorum gün içinde.iç huzurum olmuyo o zaman (iç huzur?!?!) mesela geçen 3 4 senedir görüşmediğim arkadaşımla buluştum.kız lanet etmiştir belki buluştuğumuza. DnR'a gidip 1 saat sonra 2 filmle çıktım.milkshake içtik ve evlere ayrıldık.buydu yani bütün etkinlik.ruhumu emen kimse çok adiymiş.!
neyse efenim bu değişken ruh hallerimin geçeceğini umarak susuyorum.biraz fazla yazdığımı fark ettim.(dolapta başka kivi varmış bi de onu deneyecegim o da kötüyse hayata küsmeyi planlıyorum.evet) he bir de kivi nasıl seçilir yahu?

19 Ağu 2010

Minnoşluk



ay canlarım ben hiç o aptal çocuklardan olmadım.

scooter

ağlayarak
anne benim canım çok sıkılıyo yeaa hem scooter ım olsa hiç canım sıkılmaz sürekli onunla oynarım seni hiç üzmem hep odamda yatarım çok ders çalışırım demiştim annem de dayanamayıp bana scooter aldı sonra oynamicam ben bu aletle dedim gittik oyuncak bebek arabası aldık hergün bebeklerimi arabaya oturtup evde sürerdim dışarı çıkaramazdım kapıdaki erkekler(!) bağırırlardı kıığzz kığğz diye.(o zamandan akıllı kadınmışım)(hayalim 3 kelime o da şöyle evli mutlu çocuklu)

sümüklü böcek duvarda gezecek annesi onu sopayla dövecek.

yağmur sonrası bahçede ne kadar o yaratıklardan varsa toplardım kavanozun içine koyar üstlerine tuz atardım erimelerini izlerdim amacım kötü değildi onları eritip salyangoz kremi yapıp güzel olcaktım yaşlanmicaktım.(annemin arkadaşı kullanıyodu parayla satılanı valla bak.)

9 aylık

böyle bi oyun vardı tutku oynardı hep ben izlerdim (yenilen anne oluyodu yenen baba mantığa bak yeaa)
e anneyle baba ne yapar çocuk (çocuk hep ben olurdum) tutkuyla karşısındaki çocuğu düşünürdüm(bisikletsürerken) sonra kıskanırdım tutkuuğ annem sana pasta yapmış bize gelsene derdim tutkuyu o çocuğun yanında bırakmazdım.


hayriye ve izaura kübra

kuzenim vardı kübra onla oyun oynardık o hep izaura olurdu bende kraliçe hep ona eziyet ederdim hatta bi keresinde bi filmde grdüm gel diyip saçlarını kesmiştim dışarıdaki erkekler(!) onla da dalga geçmişlerdi halbuki kübranın testosteron seviyesi onlardan daha yüksekti hep döverdi onları korurdu beni.

sıkıysa küs oluuum.

ay hiçbir zaman çok param olmadı ama ne biliyim oyuncak falan alırlardı bana bende bi süre sonra bunu kullanarak arkadaş edinirdim mesela bana kimse küsemezdi çünkü çevrede pileyteyşını olan 2 çocuktan biri bendim diğer prenses pek bi havalıydı arkamdan konuşurdu hep benim için onlar aslında çok pisler biliyomusun onun babası eskici demişti bende sinirlenip kübraya onun bisikletinin tekerini patlattırmıştım.

bu kadar imla kuralını hiçe saydıktan ve yazım yanlışı yaptıktan sonra kendimi suçlu hissettim biri bana türkçe öğretsin.


FIRENÇ BENİ YE.

17 Ağu 2010

mimmiş-çocukluk falanmış

öncelikle bu bir mim yazısıdır.(mim nedir yeni ögrendim) tatlı mı tatlı french oje'den gelmiş.bu da benim ilk mimimmiş.

*bi türlü ölememem: mesela ben sürekli ölümden dönerdim.kusarken bi kere az kalsın kalbim çıkıcaktı.çok korkmuştum o gün.sonra kavun yerken boğazıma kaçmıştı 3 dakikada farklı bi kırmızı renge dönüşmüştüm.bir keresinde de yüzme bilmediğim halde büyüklerin havuzuna atlamıştım ve ''nolcak ki yea'' der gibi ses çıkarmadan beklemişim öylece.babam niye bağırmadın kızım dediğinde 'ağzıma sinek kaçar o yuzden' demişim.evet salakmışım

*ilhan mansız dönemi:ben o adama yanıktım.sevdalımdı o benim.odamın duvarlarını kaplayan kahramanımdı.hem ilhan mansız nasıl sevilmezdiki? bizi dünya turnuvasında 3.yapmıştı.çok şekil bi saç toplama şekli vardı.ben de lastik toka ile babamın saçını toplamaya çalışırdım.adamın adı formalarda ''İ.Mansız'' şeklinde yazılırdı.bi süre imansız esprisi yapıldı ve ben o espriyi yapanların saçını çeker,tekme tokat girişirdim o dereceydi yani.

*şirinler:her aptal çocuk gibi ben de onlara inanırdım.hem onlar erken uyursam yastığımın altına gece para koyuyolardı.benim de bu sayede uyku düzenim yerine oturmuştu falan.

*banyodayken bağıra bağıra 'hepimiiiz kardeşiiizz' söylerdim
*en kek olduğum zamanlarda inandığım şeylerden biri.kuzenimin bir eşofmanı vardı çok garipti.garip olmasının nedeni ise lastiğindeki o yuvarlağa bastığında paraşüt oluyormuş eşofman.ondanmış yani
*son olarak sandalet ile çorabı kombine edip beraber giyerdim. hani daha da yazmak isterdim ama yazamıyorum nedense.o ihtişamlı/destansı başarıma ulaşamadım bugün.şimdi ise sıra birilerini mimlemekte

*serkan
*pinkyfreud
*variousartist
*he bir de olmazsa olmazım HAYRİYEM.yaz sevindir beni hanım!

14 Ağu 2010

sorry i m a lady

grace sana sesleniyorum çok değişik duygular içerisindeyim kızgın olabilirim haberin ola
beni fazla aksattın sanki
hayriye güle benzer açması için onu koklayabilmek için sevgiye suya bakıma iihtiyacı vardır haberin ola.
kuruttun beni.kurudum yeni gelin misali gibi kurudum senin elinde savrulurum.
dünya gözüyle koca görme emi.
umarım bana ulaşıp kapına köleyim dersin bende inanırım .
son olarak telefonunun olmaması bahane değil.




13 Ağu 2010

memnun oldum

tanıyın beni 1.83 boyundayım 66 kiloyum(sensinşişman).
hobilerim :kitap okumak,blog,grace(eskindendiçokeskiden),müzik
fobilerim:evde kalmak,karanlık,kelebekler


artık biri beni yiyebilir mi?

12 Ağu 2010

ex boyfriendimin boyfriendi

benim bi ara mongol,öküz,kas yığını bi sevgilim vardı.hayriye ise sürekli onun gey olduğunu iddaa ediyodu.ben ise ''hayoooor maşşallah taş gibi erkek'' falan diyodum ama haklıymış galiba.az önce profiline girdim(evet hala ekli-arada bi kontrol ediyorum)Rob Bilmemkim isimli abimiz.hani bildiğin kocaman adam çocuğun duvarına ''thanks for add handsome'' yazmış.ben gördüm ve error verdim bi yandan da gülüyorum.demek ki o vucut biz bağğyanlar için değilmiş..ah ahh yanarım.
-adamın arkadaşlarına baktım.herhalde nerede kaslı erkek varsa bulup erkliyor-

11 Ağu 2010

üstüme iyilik sağlık.

kıyamet kopacakmış ağlıyorum şu anda insanlar hala(babanınkardeşiolandeğil) gerçeği bilmiyor .*


ben göğe yükseliyorum sonra yukardan mesaj yolluyorum ben burda döşü kıllı nurilerle zaman geçiriyorum dönmeyeceğim diye(dönermiyim hiç yediğim nuri önümde yemediğim nuri arkamda)
sefam olsun ohoh. sonra bülentciğim ben madonna sezen cher hep birlikte süt banyosu yapıyoruz.
finiş.
sonra yorulunca gidip cher le ranzamıza yayılıyoruz.
mesajı alınca serkoşla gıreys çatladılar tebi.

bu bayağılık bu iğrençlik bu saçmacılık nerden geliyor derseniz
ALTINDİŞLİHAYRİYE

gerçek:altındişlihayriye 1dir melek yargıcı onun kulu ve elçisidir.

9 Ağu 2010

gaarg

hani öyle bi sıkılmışım öyle bi bunalmışım ki beni anlayacak olan insanın ilk elini sonra gözünü sonra çenesini öpeceğim.(amelie'deki gibi) bütün günlerim programa bağlı.hani erkenden programımı bitiririm de film izlemek için vakit bulurum diye hayaller kurup seviniyorum,teselli ediyorum kendimi ama yok arkadaş mutlaka ertesi güne bir şey kalıyo.e haliylede sıçıyosun günün içine.ama geçen bir azimle saldırmışım ki kitaplara.bitirdim tamamen hemen koştum filmimi aldım(serseri mayınlar).balkona kuruldum ve izledim.doya doya,tada tada izledim.filmin uzun ve harcadığın zamana değecek bir film olması ''ooohh..'' diye rahatlamama neden oldu diyebilirim.şimdi ise,düşünüyorum.hergün azim edip günü gününe tamamlasam,hem filmime hem sporuma hem de altındişlihayriyeme vakit bulsam hem nöronlarım hem de ruh sağlığım için çok sağlıklı olur.inanıyorum ben buna.azimli sıçan taşı delermiş.delsin bakalım
yarın ramazan başlıyor imiş.11 ayın sultanı imiş.oruç tutmak sevap imiş ama bunların hepsi beni teğet geçiyo imiş.(acaba sıcak havada oruç tutmak daha da hayırlı sayılır mı?) artık pideler dondurmalı imiş.algida da mevcut imiş.neyse suyunu çıkarmadan susalım.

5 Ağu 2010

wall e

geçen bir çocuk babasına isyan edercesine
-baba,baba,baba! wall e ile fotoğrafımı çeksene'derken
wall e'nin apayrı bir yaratık oldugunu fark ettim.aha du şuymuş kızın wall e'si



hayal gücü böyle bir şey olsa gerek
meydan bana kaldı.

mahvolun.

2 Ağu 2010

feyssssbuk

biz facebooku böyle durumlarda kullanırız

ağabey:yemek hazır
kalk gel
sofrayı hazırla bakalım
Ben:
tamam

telephone

ingilizcesini yazınca daha bi havalı gözüktü sanki.hem lady gagadan da alıntı yapmış olduk.şimdi konuşma vakti
ben yaklaşık-tam olarak da olabilir-12 gündür telefonsuzum.böyle bi havalardayım herkes özlesin beni,hasretlerinden kudursunlar falan diye.ama yok kardeşim.hani özlemeyi geçtim hatırlayan olsa bi mesaj atar (facebooktan) dimi? ama ayıp lan.