21 Tem 2010

hava su

ay dün denizde bir açılmışım.-hiç sevmem kıyıda deve güreşi,voleybol tarzı su etkinliklerine katılmayı.her zaman uzaktan görünen o tek insan kafası ben olurum-neyse açılmışım gidiyorum.gözlüklen suyun dibine bi baktım ve kapkaranlıktı aşağısı.kıyıya baktım çok uzaklaşmışım.tırstım geri döndüm.hayır tırsmadım aslında.geri dönüş zor olmasın diye yavaştan başladım geri yüzmeye.hala sırtım,kolum,götüm,başım ağrı içinde.ben spor insanı degilim artık.en iyisi gölgede kitap okumak. 2.kitabımı bitiricem,yolda da 3. tamamdır!
benim bünyem bu kadar uzun tatile alışık değil.gerçekten.dün herkes dısarı cıkarken.siz çıkın ben ders calısıcam dedim.ineklemeyi özledim.bugünden sonra da çalısamam zaten diğer kuzenim de geldi.amerikalı o(kaslı arkadaşları var ve justin bieber dinliyo.evet bence de ıyy).birşeyler anlatıyor sürekli.çok terbiyesiz millet lan onlar! weed falan.haaşa.
ha benim hem telefonum hem de sim kartım 1 günde bozuldu.ne oldu ben de anlamadım.birden çalışmayı bıraktı yavrucaklar.sonumuz hayrola!
öperim gözlerinden blogspot. (çokboşbiyazıoldulanbu)

4 yorum:

  1. ahaha ben de tam kıyıdaki etkinliklerin insanıyım. biri olsa da beni omzundan denize atsa falan. hayatta yüzemem yüzermiş gibi yaparım:)

    YanıtlaSil
  2. insanlar kıyıda işiyolar sürekli.yüzmem ben orada :)

    YanıtlaSil
  3. Çalışmaya şimdiden başladın mı ya
    Bu beni strese soktu şimdi =/

    YanıtlaSil
  4. şimdiden çalışmak en iyisi bence. okul zamanı çok daha stresli olacagından eminim.bence sende ufaktan başla :)

    YanıtlaSil