17 Eyl 2010

68-66=3

evet böyle bir işlemi de yapmış bulunmaktayım. ''68-66=3'' oturup ağlayacagım şimdi.
bugün fizik ögretmeni neredeyse ırzıma geçecekti. sonra ise 'gıreysin suçu ne?' söyle hadi suçu ne. geri kaldığım konuları telafi etmek için ek ders istedim.yahu hatun her çözdüğüm soruda 'afferiiiiiin gel tokalaşak,gel öpeyim,gel emcişlerini sıkayım' dedi durdu.bi manyak zaten,tam hızımı almışım hoppala manyatik alan,hoppala akım derken 'çok kötü oldu' dedi. ne kötü oldu dedim. 'galiba bağırsakları bozdum ben' diyip,koşarak uzaklaştı.e kadın bunu bana niye söylüyorsun ki? utanmasa nasıl yaptıgını anlatacak ''oof bir bırakmışım var yeaa,böööyle goccamaaan bir kütle'' .sonracığma aynı yöndeki teller birbirini cekiyormuş. 'GAY' dedi bunlara.sonra başladı 'hiç gey tanıyormusun? hiç lezbiyen gördün mü?' aha dedim yandık.oysa ki ben etik bir sekilde ders işlemek istiyordum.eve davet bilene aldım ve neyseki zil imdadıma yetişti,benim kaçış o kaçış.silgimi de çaldı zaten.

abimi libyaya yolladık ve cocugun gittiği gün odası oturma odası oldu.ev temiz böyle tam 'iştee temizlik ferahlık sizlereeee' havası var evde.ve gitmeden önce aynı masada oturup yemek yedik,bir de taşındıgımızda yemiştik.sonraki beraber aynı masada oturup yemek yememiz de seneye olacak işallah.
görmüş geçirmiş,hayatın tüm tecrübelerini edinmiş bir insan olarak şu kanıya vardım. aile ilen sofraya oturan insanlar 'normal' oluyor.normal hayatları oluyor.okul iş hayatında başarılı oluyorlar,ailecek oturup film izliyorlar,düzenli beslenip,günde 1.5 litre su tüketiyorlar,anneler günü babalar günü dogum günleri yıldönümleri ise cok önemli onlar için.anlıcagın normal değiller,garipler.evet öyleler.


hayrişim gidiyormuş.özliycem galiba,evet özliciğim.hayriş:eller ayırsa bile yollar ayırsa bile biz ayrılamayız!!
pazartesiden sonra öksüz gibi kalacagım burada,anne giresunda baba eskişehirde abi libyada hayriş samsunda.ben ne halt yiyorum burada bilmem?
size libyada satılan biraların resmini koyacagım. ''non alcoholic'' bildiğim bira ama sıfır alkol,cok komik.alkole 80 kırbaç cezası varmış oralarda.



yazık ne diyim.yazdıkca yazasım geliyor,ama şişirmeyecegim başınızı. (keşke şuraya ''xoxo bi şey'' yazacak kadar cool olsaydım!)

4 yorum:

  1. yaz minik kuşum yaz biz okuruz

    YanıtlaSil
  2. Ow bebeyim sen samsunda mısın.

    xoxo'na gurban yahu. mucuk.

    YanıtlaSil
  3. hayır sevgili leah ben değilim samsunda. Altındişlihayriye gidecek :)

    ah french ojem anne pengum öperim cok.

    YanıtlaSil
  4. gel kız yolsuzluk yapalım sonra kaçalım.

    YanıtlaSil