21 Eyl 2010

hakuna matata


yeni egitim yılına da girdik.insanlar cok garip lan,valla.yaka yukarıda dolaşan,altın renginde saat takan,saçlarını-hala-kabartıp dolaşan, 'ay salak mısın sen yeaa' diye konusan hepsi bizim okulda.koloniler resmen.çıldırıciğim.

tam tek oturmanın şerefine kendi kendime sarılır öpüşürken,tek oturmak istemeyen arkadaş grubumuza sızmış kişi ''oturabilir miyim:):))?'' dedi ben 'yok,hayır' desem de 'hihihi:):)=))' diyip yaydı götünü! espri mi sandı? ciddiydim ben!

gece ayagım,burnum böyle soguklasıyor,bayılıyorum o hisse.Hırka sezonu da açıldı,mis!

ben 1 hafta tek kalma hayaliyle yaşadım şu güne kadar amma ve lakin kuzenim geldi bana bakıcılık yapmaya.cuma günü gidecekmiş anneme 'gelme azıcık,kal sen orada' dedim. 'hasktr' dedi kapattı telefonu. bi tek kalsam ne partiler vericem,ne şaraplar patlıcam halbuki(!)

ben şimdik manyaklar gibi ders calısırken,medeniyetten uzak komsularımız yine bir ilahi açıp,ardından bilmem ne havası müzik açtılar.konuşmalar,bağrışmalar,zılgıt sesleri hepiciği odamda. çok yakında tipik bir ergen edasıyla 'kimse beni anlamıyo yea,ölmek istiyom ben yea,hayat zaten nedirkiyea' diye ağlamaya başlayıp kendi inimde son ses müzik eşliğinde bağıra bağıra WE DONT NEED NO EDUCATİON! söyliciğim..neyse analitik geometrime geri dönüyorum ben.


ne demiş afrikalı bilge Lion King 'Hakuna Matata,geçmez bu moda,dertlizlik demek bu felsefe' ps:ben bu filmde çok ağlamıştım.benden başkaları mevcutsa söylesin hemen kardeş olalım!

5 yorum:

  1. başkalarına ağlama
    gel benim omzumda ağla.(nazan)

    tek oturma şeysi içinde

    yalnızlık allaha mahsus
    yalnız yatmak mı ay ay imkansız.(sezen)

    YanıtlaSil
  2. ben tekim.allaah bir,gıreys bir.

    YanıtlaSil
  3. Ben we dont need no education'a takıldım. Cümle yapısı bozuk gibi geldi ama aldırma sen bana.

    YanıtlaSil
  4. pink floyd-another brick on the wall'dan :)

    YanıtlaSil
  5. sen hariç herkes ölsün!emi?

    YanıtlaSil