24 Eyl 2010

hayriş & gıreys

Grace:bugün eve hayrişi attım.tekiz biz.eğer ayıp bir şeyler yaparsak '' ;) '' yazarım,siz anlarsınız.adımız cıkacak apartmanda. 'ay kıza bak eve erkek atıyooo' diye. hoş dakikalar,sıcak sohbetler bizi bekliyor. (biz lezbiyen değiliiiiz)

biz son zamanlarda cok parasız pulsuzuz.hayriş cebindeki bozuk paraları ses cıkarıyor diye sokağa atardı,indirim gördüğümüz yerden kaçardık çünkü bizim indirim,outlet tarzı şeylere alerjimiz vardır.şimdi konturumuz yok ödemeli atıyoruz.hatta 1 dakikalık arama için skype hesabı aldık yani! ne günlere kaldık,ah ah.

ayrıca bu hayriye cok terbiyesiz,facebookundaki sohbet kısmına bir baktım benim EX'e bi şeyler yazmış! (gizli minnoş olana) senin ex olmasa kapardım diyor.fitne fesatcı işte.

bu oğlan cok temiz.2 saattir tuvalette.cok titiz,çok mis.verilen mesaj ne derseniz alan yaşadı diyorum.yemeğimi de o yaptı.10 elinde 10 marifet ama alacak olan bana katlanır.içgüveysi alırım,diyim.


Hayriye:cicişlerim geldim grace in tuvaletinde tanımlanamayan göt cismi(TGC) var suyla gitmiyo en sonunda hatıra kutusundan pamuk şeker çubuğunu çıkardık ve bu iş için biçilmiş kaftan olduğunu anladık sonra çubuğu ikimizde soktuk deliğe yumuşacık bişey mıncıkladıkça dağıldı ve elveda demeden gitti seni hiç unutmayacağız TGÇ.

grace karısı şu an soru çözüyo (İNEK)

grace 2 gün önce bi blog yazarı için kendini beeğenmiş dedi bugün aynı adamı göstererek sana çok benziyor dedi ben hatırlattım ona 2 gün önce kendini beğenmiş dediğini morardı minnoş.(anlayabileniöpiyim)

french bizi çatlattı.


ay tuvaletten sesler geliyor,mahvolduk geri döndü kesin TGÇ.biz harbe gidiyoruz,bağay!

grace beni elledi.

5 yorum:

  1. benim hamarat yarim..grace karısı seni çok yormuyor umarım..kurtarıcam seni..

    biz de bazan serkanla blog yazarları hakkında konuşuruz..ama off bizimkiler daha fena televoleden beteriz..şaka tabi..

    YanıtlaSil
  2. sizi çatlattım da noldu orda sıkıntıdan patladım

    YanıtlaSil
  3. acinnoşuma
    acelen ne bekle firuze. modundan çık

    minnoş serkanıma
    galp

    frenç ciciş
    boşver ayol.senin gibisini inan ki zor bulur.

    YanıtlaSil
  4. özelden serkanın hakkınızda neler söylediğini tek tek kayıtlarıyla önünüze serebilirim..

    bana ne dediğini de anlamadım..

    YanıtlaSil