13 Kas 2010

erkenkalkıncocuklar

bayram geldi hoşgeldi beraberinde günde 8 saatlik calısma programını getirdi.1 gün tatilin var gez,toz,eglen,tüm kurtlarını dök.yaza kadar görebilecegin tüm tatil bu dedi.
önceden bu mu idi bayram anlayışımız? elbette hayır.bayram öglene kadar uyu,1 gün bile ders calısma demek idi.hey gidi.
şimdi yarın 2 gün önceki ödevlerimi bitirsem,ertesi gün dünki ödevleri bitirsem,sonraki gün bugünkileri ertesi gün..diye giderim ben. vay ben nere gidem oy ben nere gidem? toriuma gidem.bershkaya gidem.body worldse gidem. evet evet.

ben yine yeni yeniden tekem.hep tekem. bu sefer anneciymi dünyanın öbür ucuna yolladım.karayiplere! bence ben evlatlıgım ve bizimkiler özellikle sınav seneme denk getiriyorlar.lise sınavına girecegim sene de amerika turu yapmış idiler.ben yine tekem'dim.mis gibi taktik tabii! 9 günlük yemek stoku yap (kapuska,mantı,şehriye çorbası,portakal,mandalina,süt) 200 lira harçlık bırak. (yiyosa alısveriş yap.yiyosa harca o parayı diye) sonra gez.gez anam gez. KARAYİP lan. bilmemkaçyüz katlı gemi ilen.ohalan.oha.

neyse ya.ne yapim ne edim ben denizi,kumu,güneşi,yunuslarla yüzmeyi? oturim ben biyoloji çözeyim.film izleyeyim.youtube'da eglenceli videolar izleyeyim.kapı açık işeyeyim.banyoda konser vereyim.bak görüyor musun karayip unuttum seni!

he ya şey ukalalık kötü bir şey.her seferinde yerle bir ediyor beni.fizik yazılısından önce biliyom yea,cok kolay yea diye dolasırken.hocaya soru anlatırken yani götümün tavan yaptıgı dersten 65 aldım. dersanedeki övretmen 'ukalalıgından yavrum' dedi. (fizik çok canikodur.onu çözünce 10 ananas yemiş gibi hissedersin.tatlışkodur o)

tüm büyüklerimin ellerinden öper.başıma korum!

7 yorum:

  1. annen yaşlandı artık yavrum:(

    YanıtlaSil
  2. anne oengum şarap gibidir.ne yaşlanması!

    YanıtlaSil
  3. Sen bayramda bize gel tektanem birlikte takılalım.

    YanıtlaSil
  4. geliyim leahım.okutursun beni

    YanıtlaSil
  5. gel hayrişim sen de öp elimi

    YanıtlaSil
  6. OHA ben senin büyüğünüm hiç mi aile terbiyesi görmedin ÇÜŞ ayrıca bir bayan ayağa çağırılmaz.YUH

    YanıtlaSil