2 Eyl 2010

ben tekiem

ay biz çok özendik süslü biloglara hadi dedik biz de bir şeyler yapalım,daha özgün,daha havalı olsun.hatta en destansı bilog bizimki olsun bu alemde dedik.ama beceremedik.yeni tasarım falan çok zor yahu.eskisini bulmak ise eziyet zaten ama uzun çabalar sonucu başladığımız yere geri döndük.

bu arada ben Grace'im muz botu değilim çok üstüme yapıştı.grace'im ben tekim allah biiiir ben biiir hülya avşarlar yardım ister ben istemem,ben tekim.'muzbotu' sadece bilog ismidir ben tekim.

biz bugün hayriş ile ses kayıtları yaptık.destansı seslerimizle ortalığı inlettik.sonrada sahiplerine yolladık onu,çok ifşa olduk çook.(aa karga dedi,ayıp)ay ben tekim sesimle olsun,yazdıklarımla olsun ben tekim

ay evde tek kaldım.ben tekim yani.korkarım ki.BENTEKİEM.

vay vey tikıt van vey tikıt to dı buluğğ.ödev yapmam gerek benim.gidiyim en iyisi.(içeriden tıkırtı sesleri geliyor,korkuyorum)

bugün ne ögrendim?
fizikte sağ el kuralı diye bir şey var.onu ögrendim.çok komik yahu,sağ el kuralı.o ne yahu? başka bir şey mi bulamadınız?
hıı bir de dişlerinizi fırçalarken suya tutmayınız,flor sudaki hidrojeni kapıyor,sonra al sana babalar gibi asit! sonra dişlerim çürük.sonra hayriş gibi altındiş yaptırmak zorunda kalırsınız yani aman diyim.

10 yorum:

  1. benim dişlerim doğuştan altın.münasebetsiz.

    YanıtlaSil
  2. allah bir bakın allahhh bir...

    mal lan bu karı dün gece buna güldüm sırf..

    YanıtlaSil
  3. hülya avşar yardım alır ben almam..
    ben hala gülüyorum,uzun bi süre de gülerim heralde

    YanıtlaSil
  4. nası lan ?

    ben hep suya tutarım macunu. OHA

    YanıtlaSil
  5. http://www.youtube.com/watch?v=0QfJ1VIbc9k

    van vey tikıt deyince aklıma geldi. aşlskaşaşs

    Evet dişleri kendi tükürüğümüzle fırçalamamız gerekir, çünkü hem flor sudaki hidrojeni tutar, hem de su gibi fazla akışkan bir maddeyle diş macunu tam olarak ayrışmaz. Tükürükte tam olarak dağılır. Bak bilg verdm, göndergesel işlev. :P

    YanıtlaSil
  6. ah serkan vah serkan,bi dişciye görün sen.

    günlüğü tutan delikanlı;ben youtube'a giremiyorum şuan ama izliciğim kesinlikle:)
    bak ben de bilgiyi aldım,ama ne deniyodu buna unuttum=D

    YanıtlaSil
  7. antivürüsü kapat. Antisansür diye bi programcık var. İndir. Kur. Çalıştır. Tıkır tıkır girersin. Sonra antiviüsü de çalıştırabilirsin. Çünkü administratör yetkisiyle değiştirme yapan bir program. Antivirüsler trojan olarak algılıyor. Vista kullanıyorsan da interntte arat, bazı değişiklikler yapman gerekebiliyo.

    YanıtlaSil
  8. dediklerinden tek kelime bile anlamadım=D
    bazen giriyor bazen OOPS! diyor.bilmiyorum neden olduğunu.ama yine de teşekkürler bir gün olurda anlarsam dediklerini yaparım

    YanıtlaSil
  9. tema ile oynamayın bence (:

    YanıtlaSil